OFFICIËLE REGELS

Winactie zomertijd met als prijs de Mondaine Evo Big Watch

LOOPTIJD WINACTIE: De winactie voor de Mondaine Evo Big Watch begint op 22 maart 2017 en eindigt op zondag 26 maart 2017 (“Looptijd winactie”). ALLE REACTIES OP DE WINACTIE MOETEN BINNEN DE LOOPTIJD VAN DE WINACTIE WORDEN INGEZONDEN

VERKIESBAARHEID: De deelname is voor alle inwoners van Nederland, België en Luxemburg.

HOE KUN JE MEEDOEN: Ga tijdens de looptijd van de winactie naar de officiële Mondaine Benelux Facebook pagina, “like” de pagina en reageer op de vraag “wat betekent Zomertijd voor jou?”. Alleen antwoorden die gegeven zijn tijdens de looptijd van de winactie dingen mee naar de prijs. Alleen personen die de officiële Mondaine Benelux Facebook pagina hebben geliked dingen mee naar de prijs. Uit de origineelste inzendingen wordt een winnaar getrokken.

BEKENDMAKING VAN DE WINNAARS: De winnaar van de winactie wordt bekendgemaakt op 29 maart 2017, op de officiële Mondaine Benelux Facebookpagina. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht van een medewerker van de Mondaine Benelux Facebookpagina.

PRIJS: De winnaar ontvangt een Mondaine Evo Big horloge. Winkelverkoopwaarde is €239.

De promotie is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Facebook en is niet geassocieerd met Facebook.